Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Québec TI (1371439) - Star fast (438919) » 681184924: T67/J9/V

Liga 681184924 Información oficial sobre el partido 681184924 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / V.6 (5519)

Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido 1 - 2 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
Tuomas Tiikasalo (16') 1 - 0
1 - 1 Michal Műller (19')
1 - 2 August Gierczak (65')
Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido 1 - 2 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Québec TI Alineación oficial del equipo 'Québec TI' en el partido 2 - 0 Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Québec TI

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 16 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Tuomas Tiikasalo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Tuomas Tiikasalo tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lee Croteau.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tuomas Tiikasalo de Québec es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sjoerd Heins de Québec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bariloche Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Michal Műller va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bariloche va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en August Gierczak aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sergiu Julan haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bariloche al minut 28.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Bariloche va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Svein Lund va desviar el xut final de Nguyễn Quang Định després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bariloche va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Michal Laštovica, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Pere Llaudet va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bariloche que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michal Laštovica de Bariloche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.