Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Villamalea (488584) - Bertí FC (991871) » 681184805: T67/J8/V

Liga 681184805 Información oficial sobre el partido 681184805 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / V.4 (5517)

U.D. Villamalea Alineación oficial del equipo 'U.D. Villamalea' en el partido 0 - 0 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Villamalea Alineación oficial del equipo 'U.D. Villamalea' en el partido 2 - 1 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Villamalea

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Villamalea va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Ottavio Buttitta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Giancarlo Noseda Pedraglio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Villamalea per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Joffrey De Lathouwer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Villamalea va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joffrey De Lathouwer en un 1 contra 1 amb el porter Florentzio Agirregardena, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yaroslav Misko va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a Villamalea per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stefano Simeoni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Bertí FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Bertí va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Víctor Sánchez va quedar-se sol davant el porter Andreu Casadevall, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bertí va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Joaquín Carroz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jesperi Mantsinen va servir per deixar enrere el gegant Ernesto Riedel al minut 81, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ayoze Martínez de Bertí, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!