Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UIU TEAM (1597232) - Athletic Empordà (1416178) » 681184581: T67/J7/IV

Liga 681184581 Información oficial sobre el partido 681184581 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / IV.64 (3487)

UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido 0 - 3 Athletic Empordà Alineación oficial del equipo 'Athletic Empordà' en el partido
0 - 1 Mario Rodrigo Abadín (24')
0 - 2 Ralph Clarke (35')
0 - 3 Mario Rodrigo Abadín (88')
UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido 0 - 3 Athletic Empordà Alineación oficial del equipo 'Athletic Empordà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido 4 - 1 Athletic Empordà Alineación oficial del equipo 'Athletic Empordà' en el partido
Es un cenizo 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UIU TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): TEAM va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yannic Trautmann va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): TEAM va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 42 que Samuel Cendrer no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): TEAM va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Amedeo Faitelli va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Samuel Cendrer va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Carlos Bordás, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Athletic Empordà

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mario Rodrigo Abadín va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ralph Clarke, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Mario Rodrigo Abadín va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mario Rodrigo Abadín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Juan Manuel Ulibarri de Athletic va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.