Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Chapeleira (1581831) - Los Chuzos FC (774367) » 681184526: T67/J8/IV

Liga 681184526 Información oficial sobre el partido 681184526 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / IV.63 (3486)

Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 0 - 4 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
0 - 1 Emidio Tucci (40')
0 - 2 Emidio Tucci (56')
0 - 3 Emidio Tucci (79')
0 - 4 Emidio Tucci (86')
Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 0 - 4 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 1 - 3 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Chapeleira

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Josu Azkarai de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Chapeleira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rubén Villaelriego, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Josu Azkarai s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Josu Azkarai no s'ho podia creure.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Felipe Casajús va fer al minut 90 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Carlos Alberto Marroquín, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toribio Sequeira de Chapeleira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Chuzos FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chuzos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Emidio Tucci.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Emidio Tucci va marcar el 0 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Emidio Tucci de Chuzos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Emidio Tucci va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 0 - 4 per a Chuzos.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Segev Boeron que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Gerit Kurzweil va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 28. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Valter Trumbić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Assem Amir va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ciprian 'El Rumano' Ursuleasa al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilio Leitzaga.