Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F . C . COMANCHEROS (797914) - Givecitos (798278) » 681183870: T67/J11/IV

Liga 681183870 Información oficial sobre el partido 681183870 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / IV.51 (3474)

F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 0 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
0 - 1 Roman Prach (57')
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 0 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 2 - 0 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F . C . COMANCHEROS

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Sisto Buonagura hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Patricio Bernal havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Patricio Bernal va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Anbar al-Mubarak, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adib Zarkati de COMANCHEROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Givecitos

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): El porter de Givecitos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Roman Prach va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Givecitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hossein Khabbazian, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Juan Azoca va servir per deixar enrere el gegant Anbar al-Mubarak al minut 16, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Givecitos van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Roman Prach no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Givecitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Roman Prach va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Givecitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hossein Khabbazian va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Manazir Gilani de Givecitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.