Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Ánimas (1599889) - Psico Cisco (493393) » 681183653: T67/J13/IV

Liga 681183653 Información oficial sobre el partido 681183653 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / IV.47 (3470)

Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 1 - 0 Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido
Salvador Monllau (69') 1 - 0
Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 1 - 0 Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 2 - 0 Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Ánimas

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Ánimas prenia la batuta de l'encontre al minut 69, quan en Salvador Monllau va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Javier Manuel Vázquez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pablo Berástegui va rebre molts aplaudiments. Al minut 4 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): En Lauro Barandela va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 14, però el porter visitant Keijo Salopuro el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salvador Monllau va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Keijo Salopuro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Liviu Bran va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Alejandro del Pino García va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ánimas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Raúl Galquio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Salvador Monllau del Ánimas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 es va veure una gran oportunitat per a Ánimas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro del Pino García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): Amb 62 minuts disputats, Lauro Barandela gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Keijo Salopuro va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Salvador Monllau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Psico Cisco

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PsicoCisco, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Juan Carlos Aretio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): PsicoCisco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Andrés Palletta des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Carlos Aretio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.