Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Ánimas (1599889) - Rotor Volgogrado (312726) » 681183625: T67/J7/IV

Liga 681183625 Información oficial sobre el partido 681183625 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / IV.47 (3470)

Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 2 - 1 Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido
Alejandro del Pino García (30') 1 - 0
1 - 1 Augusto Ivanenko (78')
Alejandro del Pino García (85') 2 - 1
Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 2 - 1 Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 2 - 0 Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Ánimas

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alejandro del Pino García ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ánimas es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Alejandro del Pino García va donar a Ánimas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Lauro Barandela va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Andrea Mazziotta de Ánimas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrea Mazziotta de Ánimas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Lauro Barandela van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Diedrich Schweinsteiger a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Salvador Monllau gairebé va marcar per a Ánimas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrea Mazziotta per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rostislav Barbash va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro del Pino García de Ánimas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rotor Volgogrado

Goles Goles

  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Augusto Ivanenko va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Luca Rasmussen va estar a punt de posar per davant a ROTOR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Labayen Aranzabe va impedir un gol cantat.