Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legazpi (798078) - Uldorazo (433970) » 681183030: T67/J12/IV

Liga 681183030 Información oficial sobre el partido 681183030 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / IV.36 (3459)

Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 2 - 2 Atlético Castromao Alineación oficial del equipo 'Atlético Castromao' en el partido
Marek Mitrowski (6') 1 - 0
Froilán Borrajeiros (9') 2 - 0
2 - 1 Ladislau Cesuras (28')
2 - 2 Lluc Joancomartí (79')
Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 2 - 2 Atlético Castromao Alineación oficial del equipo 'Atlético Castromao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 4 - 0 Atlético Castromao Alineación oficial del equipo 'Atlético Castromao' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legazpi

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Marek Mitrowski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Legazpi es posava per davant!
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Froilán Borrajeiros va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Baltasar Navines va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Legazpi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Carlos Iracheta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Zarpas Salas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jānis Tomkalns va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Baltasar Navines. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Carlos Iracheta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Marc Salamanca del Legazpi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Atlético Castromao

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Ladislau Cesuras va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Castromao.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant Lluc Joancomartí va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de James Högstad de Castromao va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Lluc Joancomartí al minut 33 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xamai Urdinarrain de Castromao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.