Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almoigangas FC (487541) - Sport iClub (1336438) » 681183003: T67/J5/IV

Liga 681183003 Información oficial sobre el partido 681183003 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / IV.36 (3459)

Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 4 - 0 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
Gonzalo del Naranjo (25') 1 - 0
Lorenzo Paolinelli (49') 2 - 0
Feliks Kustarev (50') 3 - 0
Daniel Lavandeira (75') 4 - 0
Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 4 - 0 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 4 - 0 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almoigangas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Gonzalo del Naranjo de ALFC, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): El gol de falta de Lorenzo Paolinelli sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 49 i ampliar l'avantatge de ALFC a 2 - 0.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): ALFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Feliks Kustarev va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ALFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Lavandeira va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Jakub Zega va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo del Naranjo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): En Filip Rajchel va fer una ràpida incursió al minut 30, però en Reno Zuhorn no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Lavandeira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Lorenzo Paolinelli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Jakub Zega gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gaetano Valacchi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Lavandeira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Dost Chowdhury de ALFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Semida Fútbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cándido Magne, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Semida fc va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lâm Trung Uyên, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Semida fc, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Lâm Trung Uyên va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henry Soudunsaari de Semida fc es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.