Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Portugal F.C. (310273) - Los Boludos FC (1336540) » 681182682: T67/J9/IV

Liga 681182682 Información oficial sobre el partido 681182682 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / IV.30 (3453)

Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 4 - 3 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
Mirian Rionidze (9') 1 - 0
Mirian Rionidze (14') 2 - 0
Mirian Rionidze (29') 3 - 0
3 - 1 Alexis Sánchez Sáinz (32')
Josep Àngel Bech de Careda (53') 4 - 1
4 - 2 Emili Mora (56')
4 - 3 Alexis Sánchez Sáinz (83')
Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 4 - 3 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 2 - 0 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portugal F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Portugal va ser Mirian Rionidze.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Portugal va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mirian Rionidze, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Mirian Rionidze de Portugal va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Ergün Hayal se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Alexis Sánchez Sáinz que va anotar el 3 - 1 per a Boludos sense cap impediment.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Silvio Mirković sempre és una garantia. Al minut 53, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Josep Àngel Bech de Careda marcar el 4 - 1 per al Portugal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sebastián Abizanda al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bartłomiej Łagodziński va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Ernesto Vergnani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Sebastián Abizanda va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Ernesto Vergnani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Vaggelis Kalevras es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Vaggelis Kalevras de Portugal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Kostas Papanikolopoulos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ernesto Vergnani de Portugal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ergün Hayal de Portugal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Boludos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Emili Mora va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Boludos i marcant el 4 - 2.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Boludos va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Alexis Sánchez Sáinz rematés de volea a la xarxa. El 4 - 3 pujava al marcador al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Alexis Sánchez Sáinz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.