Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Villanos (994841) - Sociedad Deportiva Charlsba (778784) » 681181627: T67/J11/IV

Liga 681181627 Información oficial sobre el partido 681181627 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / IV.11 (3434)

Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 4 - 0 Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido
Marc Canet (15') 1 - 0
Halim Talbi (32') 2 - 0
Marc Canet (40') 3 - 0
Xusto Camoiras (64') 4 - 0
Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 4 - 0 Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 2 - 0 Sociedad Deportiva Charlsba Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Charlsba' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Villanos

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Marc Canet de Villanos, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Halim Talbi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 32 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villanos. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marc Canet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Xusto Camoiras, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergi Pujolràs de Villanos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Sociedad Deportiva Charlsba

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Charlsba van sortir al contraatac al minut 37, però Artur Sabater va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Serafín Alcarria l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Óscar Velasco Nieto va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Serafín Alcarria, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Charlsba, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Andrei Rădulescu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Charlsba van pujar a rematar. Però en Serafín Alcarria la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.