Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Villanos (994841) - CF HAHAN (801373) » 681181615: T67/J8/IV

Liga 681181615 Información oficial sobre el partido 681181615 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / IV.11 (3434)

Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 1 - 1 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
0 - 1 Thomas Gimbert (48')
Cristian Rădoi (85') 1 - 1
Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 1 - 1 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido 2 - 0 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Villanos

Goles Goles

  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Villanos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Cristian Rădoi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salvador Ezquieta va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Ronni 'The Wall' Balling va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Villanos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Marc Canet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergi Pujolràs va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Cristian Rădoi va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Xusto Camoiras del Villanos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Romero de Villanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): HAHAN va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Thomas Gimbert va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ahmad Subkhi de HAHAN, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HAHAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santiago Caro va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Santiago Caro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El HAHAN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Enrique Toro Bravo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Santiago Caro va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Halim Talbi el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): HAHAN va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Thomas Gimbert va anar a parar a les mans del porter.