Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF HAHAN (801373) - Barroso (1459802) » 681181589: T67/J2/IV

Liga 681181589 Información oficial sobre el partido 681181589 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / IV.11 (3434)

CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 1 - 1 Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido
0 - 1 Iván Iglesias Fraile (27')
Segismundo Fernández Perdones (36') 1 - 1
CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 1 - 1 Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 2 - 1 Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF HAHAN

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Segismundo Fernández Perdones de HAHAN va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robert Iorga va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Petar Kocejić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Olozaga va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Petar Kocejić va fer una magnífica aturada al minut 30, tot i el bon llançament de falta de Thomas Gimbert.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Thomas Gimbert van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Vilém Melkus a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 方 (Fang) 才贵 (Caigui)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): HAHAN per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 53, quan Robert Iorga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Javier Stokvis del HAHAN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Jorge Olozaga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Thomas Gimbert era fer passades de llarga distància. Al minut 67 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Santiago Caro però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Javier Stokvis era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 69. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Iorga de HAHAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Barroso

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Iván Iglesias Fraile que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nazzareno Chiappori que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barroso van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pepelu Zarra va sortir desviat a la dreta de la porteria.