Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Paixalet (314734) - Korobskura Soccer (434262) » 681181583: T67/J14/IV

Liga 681181583 Información oficial sobre el partido 681181583 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / IV.10 (3433)

Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 2 - 1 Relajado Alineación oficial del equipo 'Relajado' en el partido
0 - 1 Erfan Malzoumati (8')
Raúl Mota (21') 1 - 1
Ferhat Oğuzkan (74') 2 - 1
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 2 - 1 Relajado Alineación oficial del equipo 'Relajado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido 3 - 0 Relajado Alineación oficial del equipo 'Relajado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Mota va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Paixalet empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador Ferhat Oğuzkan de Paixalet, després de 74 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Paixalet es va veure beneficiat per la polèmica al minut 7, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Yiorgis Karterouliotis va relliscar al moment de fer el xut i el porter Otto Sailer no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 9 minuts, en Calixto Luna no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferhat Oğuzkan va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Otto Sailer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Mota va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Paixalet que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Paixalet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Vanderlei Ramos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Paixalet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Telmo Berbegal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Otto Sailer.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Raúl Mota del Paixalet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Relajado

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Erfan Malzoumati de Relajado va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Relajado van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jochen Aukstien va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Relajado van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Üsame Olçun no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.