Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catanes United (435222) - Els Déjà vu (314185) » 681181259: T67/J3/IV

Liga 681181259 Información oficial sobre el partido 681181259 en Hattrick

11.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / IV.5 (3428)

Catanes United Alineación oficial del equipo 'Catanes United' en el partido 2 - 7 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
0 - 1 Paul Hammer (8')
0 - 2 Sergiusz Groszek (19')
0 - 3 Manuel Fernán González (25')
0 - 4 Olger van Driezum (26')
Hernán González Doria (28') 1 - 4
1 - 5 Ricardo Moncayo (30')
Basilio Garabialbitzu (83') 2 - 5
2 - 6 Manuel Fernán González (84')
2 - 7 Alberto Galardi (87')
Catanes United Alineación oficial del equipo 'Catanes United' en el partido 2 - 7 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Catanes United Alineación oficial del equipo 'Catanes United' en el partido 4 - 2 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
Tiene mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,8 % 8,0 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catanes United

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Catanes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hernán González Doria, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Déjà. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Basilio Garabialbitzu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Catanes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 5 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al 29, Raúl Antonio Fernández Solar hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Erwin Yuson. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sondre Gramstad, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Catanes va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marcos Fontanete va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Erwin Yuson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Hernán González Doria va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sondre Gramstad no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Val Gergek.

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Déjà agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paul Hammer amb mestria.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a Déjà l'avantatge per 0 - 2. Sergiusz Groszek en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Fernán González de Déjà l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sergiusz Groszek va acabar en una passada genial cap al jugador de Déjà Olger van Driezum, que va marcar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Ricardo Moncayo va augmentar l'avantatge de Déjà a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Manuel Fernán González va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 6 al marcador per a Déjà.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Anton Kashev va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alberto Galardi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alberto Galardi després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Simão Nuno de Lima va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Manuel Fernán González va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Déjà va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Fernán González, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Paul Hammer de Déjà va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Paul Hammer va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.