Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Civixavo FCB (119636) - NAITO (1433370) » 681181020: T67/J13/III

Liga 681181020 Información oficial sobre el partido 681181020 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / III.16 (3423)

Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 1 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Kirill Churikov (56') 1 - 0
Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 1 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Civixavo FCB Alineación oficial del equipo 'Civixavo FCB' en el partido 2 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Civixavo FCB

Goles Goles

  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Corria el minut 56 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kirill Churikov, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Kiril Apostolov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Civixavo.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Jack Kusk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Civixavo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jack Kusk, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kiril Apostolov de Civixavo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Gert Weichselbaum es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Kiril Apostolov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Tobías Pascual Muro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

NAITO

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pablo Gorcoa va marxar de Timoty Mostmans en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de NAITO van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): NAITO van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Felipe Sáenz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Vicente Donoso de NAITO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.