Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Clan Yuen (794066) - Villarredoms (313686) » 681180885: T67/J7/III

Liga 681180885 Información oficial sobre el partido 681180885 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / III.14 (3421)

El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 2 - 0 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
Damyan Borisov (36') 1 - 0
Gustavo Morán (55') 2 - 0
El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 2 - 0 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 2 - 0 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Clan Yuen

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El Clan Yu prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Damyan Borisov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Gustavo Morán va augmentar l'avantatge de El Clan Yu a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 17, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Antonín Škarda sempre els tira per la dreta i en 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang), que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Philippe Bisaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rolando Navarro va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Antonín Škarda, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang) al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zeger Winkel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Antonín Škarda es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Philippe Bisaz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Villarredoms

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 信明 (Nobuaki) 森 (Mori) es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Villa's sortien al contraatac. La falta llançada per Arcelino Cabral va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Jordan Seller va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Villa's van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Arcelino Cabral no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Gualba va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Villa's que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.