Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granada Boys (312957) - V@der SC (120994) » 681180766: T67/J6/III

Liga 681180766 Información oficial sobre el partido 681180766 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / III.12 (3419)

Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 4 - 1 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
0 - 1 Enrique 'Relámpago' Cubas (31')
Ivo Vondráček (32') 1 - 1
Karol Majocha (47') 2 - 1
Władysław Sędziwoj (52') 3 - 1
Romain Beugli (61') 4 - 1
Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 4 - 1 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 2 - 0 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada Boys

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Granada s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ivo Vondráček que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Granada va ser Karol Majocha.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Granada va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Władysław Sędziwoj, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Granada a 4 - 1. Romain Beugli va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Władysław Sędziwoj arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Acoatl Beh va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Romain Beugli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

V@der SC

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de V@der eren letals, i Enrique 'Relámpago' Cubas va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de V@der va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enrique 'Relámpago' Cubas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 289 Minuto 21 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rodolfo Rinaldo 'El Halcón' Paso va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Gestur Frímannsson el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): V@der van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Francesc 'El Pulpo' Añigas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Valeri 'El Gordito' Gomis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.