Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Badajoz (1431942) - la Canaleja (1419338) » 681180412: T67/J1/III

Liga 681180412 Información oficial sobre el partido 681180412 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / III.6 (3413)

C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 1 - 1 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
Oscar Valdéz (31') 1 - 0
1 - 1 Alexandre Lévy (34')
C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 1 - 1 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 1 - 1 la Canaleja Alineación oficial del equipo 'la Canaleja' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Badajoz

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Badajoz s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Oscar Valdéz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Badajoz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Victor Cobos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicolas Amable.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Badajoz van sortir al contraatac al minut 33, però Jean-Pierre Chamayou va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Theo Geisberger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Marco Aurelio Pintado del Badajoz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canaleja. La jugada d'estratègia del Badajoz per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anestis Moditis va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anestis Moditis de Badajoz es va guanyar la targeta groga merescudament.

la Canaleja

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alexandre Lévy que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Cristian Laneve va poder marcar per a Canaleja en un servei de cantonada picat per en Théo Gueguen quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.