Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parecementira (1589257) - Bebe F.C. (118615) » 681180382: T67/J8/III

Liga 681180382 Información oficial sobre el partido 681180382 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / III.5 (3412)

Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido 1 - 4 Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido
0 - 1 Florin 'Odioso' Firiza (14')
0 - 2 Dildar Yusuf (29')
0 - 3 Dildar Yusuf (69')
Can Erboy (77') 1 - 3
1 - 4 Julio Cairada (83')
Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido 1 - 4 Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido 2 - 0 Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parecementira

Goles Goles

  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Can Erboy va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luigi Giuliati! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Lanzelot Kautz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan Víctor González Sepúlveda des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Benoît Gomard va disposar d'una bona oportunitat al minut 49, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Luigi Giuliati va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Andrea Remigi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ally Wirth. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Luigi Giuliati de Parecementira es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 77, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Niv Eden va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 82 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Remigi de Parecementira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bebe F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 14, Bülent Ucra va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Florin 'Odioso' Firiza que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): En Dildar Yusuf va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bebe augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dildar Yusuf es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bebe van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Julio Cairada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bebe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miel ten Brink, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florin 'Odioso' Firiza després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 淳平 (Jumpei) 前田 (Maeda) va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bebe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dildar Yusuf va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): El Bebe va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Toni Brualla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bebe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a John den Breejen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bebe, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Dildar Yusuf va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.