Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Mateo United (990580) - Conjunto Vacío (486120) » 681180318: T67/J6/III

Liga 681180318 Información oficial sobre el partido 681180318 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / III.4 (3411)

San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 4 - 2 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
0 - 1 Sije Faas (5')
Gilberto Peñafuerte (30') 1 - 1
Osvaldo La Barbera (38') 2 - 1
Sergio Iríbar (41') 3 - 1
3 - 2 Óscar 'César' Hervoso (52')
葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) (90') 4 - 2
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 4 - 2 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 5 - 0 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Mateo United Returns

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del Returns amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Gilberto Peñafuerte en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Returns prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Osvaldo La Barbera va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Returns va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sergio Iríbar va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Rudolph Kalista va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Returns se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Sergio Iríbar quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Žan Komar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Azfar Ta'ib va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Returns ho intentava per la dreta per mitjà de Karl-Christian Wilm, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En 葛 (Ge) 'Toni' 容坤 (Rongkun) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Andrian Sakov gairebé va marcar per a Returns des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): La Roja sabia com jugar al contraatac, i al minut 5, Sije Faas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de La Roja van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Óscar 'César' Hervoso.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enri Pettai, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Iríbar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arslan Kaysarov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.