Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Mateo United (990580) - CocoRico FC (120074) » 681180301: T67/J1/III

Liga 681180301 Información oficial sobre el partido 681180301 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / III.4 (3411)

San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 2 - 0 CocoRico FC Alineación oficial del equipo 'CocoRico FC' en el partido
Raphaël Boudet (21') 1 - 0
Miroslav Moudrý (76') 2 - 0
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 2 - 0 CocoRico FC Alineación oficial del equipo 'CocoRico FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 3 - 0 CocoRico FC Alineación oficial del equipo 'CocoRico FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Mateo United Returns

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raphaël Boudet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Returns se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Returns va aconseguir el 2 - 0 quan Miroslav Moudrý va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Žan Komar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raphaël Boudet de Returns va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Osvaldo La Barbera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Raphaël Boudet es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Osvaldo La Barbera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Martí Llampayas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

CocoRico FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mirosław Jastrzębski, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexandre Hamet de CocoRico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.