Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

olivasnegras (801978) - el torpe do muller (778640) » 681180104: T67/J8/II

Liga 681180104 Información oficial sobre el partido 681180104 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / II.4 (3407)

olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 6 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Rustem Dosymov (27') 1 - 0
Rustem Dosymov (39') 2 - 0
Jindřich Barvínek (54') 3 - 0
Bartolone Zarlenga (67') 4 - 0
Miquel Àngel Artigues (72') 5 - 0
Miquel Àngel Artigues (90') 6 - 0
olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 6 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 5 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olivasnegras

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rustem Dosymov va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 27.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rustem Dosymov va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Miquel Àngel Artigues sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jindřich Barvínek que, efectivament, va fer pujar el 3 - 0!
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): olivasnegras va augmentar la diferència quan Bartolone Zarlenga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de olivasnegras a 5 - 0. Miquel Àngel Artigues va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de olivasnegras al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Miquel Àngel Artigues. 6 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Damián Martínez Naranjo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 健太朗 (Kentaro) 前野 (Maeno) al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Johnny 'Canto' Falk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del olivasnegras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Glenn 'Tanqueta' Sherman, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Damián Martínez Naranjo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de 健太朗 (Kentaro) 前野 (Maeno) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 289 Minuto 66 (Ocasión evento especial): En Damián Martínez Naranjo, al minut 66 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Abderrazak Aeeiman el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Miquel Àngel Artigues gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 健太朗 (Kentaro) 前野 (Maeno) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rustem Dosymov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

el torpe do muller

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abderrazak Aeeiman de el torpe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.