Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el torpe do muller (778640) - FC Egara (991656) » 681180087: T67/J4/II

Liga 681180087 Información oficial sobre el partido 681180087 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / II.4 (3407)

el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 6 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
0 - 1 Thomas Royant (31')
0 - 2 Elordi Ibarguen (35')
0 - 3 Thomas Royant (44')
0 - 4 Nicolas Tat (44')
0 - 5 Talha Shafiq (44')
0 - 6 Talha Shafiq (69')
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 6 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 6 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el torpe do muller

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Antonio Puch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de el torpe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Hernández-Maureta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Egara

Goles Goles

  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Thomas Royant va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del el torpe. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elordi Ibarguen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Egara es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 35.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thomas Royant, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Egara l'avantatge per 0 - 4. Nicolas Tat en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Talha Shafiq va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Talha Shafiq va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Egara.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Marino Teani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Talha Shafiq va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nedeljko Štorek després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 健太朗 (Kentaro) 前野 (Maeno) va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nedeljko Štorek es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Martin Neoral, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Martin Neoral va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elordi Ibarguen.