Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.A.Kamandulas (308950) - olivasnegras (801978) » 681180082: T67/J2/II

Liga 681180082 Información oficial sobre el partido 681180082 en Hattrick

04.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / II.4 (3407)

A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido 1 - 3 olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido
Igor Dzidziec (34') 1 - 0
1 - 1 Lahav Eini (36')
1 - 2 Ilija Selkić (44')
1 - 3 Lahav Eini (57')
A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido 1 - 3 olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido 2 - 0 olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Toni Coronado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de A.A.Kamandulas, Igor Dzidziec, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del A.A.Kamandulas va deixar en bona posició a en Marcel Kostelac per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de A.A.Kamandulas tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Enrico Fineschi ho va intentar al minut 29 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

olivasnegras

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lahav Eini de olivasnegras va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de olivasnegras va ser finalitzada des de l'esquerra per Ilija Selkić al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Lahav Eini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Glenn 'Tanqueta' Sherman no va ser aprofitada per en Rustem Dosymov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Damián Martínez Naranjo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): olivasnegras quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Santiago Elordui va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de olivasnegras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johnny 'Canto' Falk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.