Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Esportiu MALLORCA (1336484) - SuguTeam (799903) » 681180071: T67/J14/II

Liga 681180071 Información oficial sobre el partido 681180071 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / II.3 (3406)

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 2 - 1 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
Elpidio Pianu (58') 1 - 0
1 - 1 Camilo Vallerotondo (63')
Guillermo Bousoño (71') 2 - 1
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 2 - 1 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 3 - 0 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mallorca contenien la respiració mentre en Elpidio Pianu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Mallorca va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Guillermo Bousoño va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Mallorca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Christian 'Mago' Bonnaventure en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Arango, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Florin Vicaş va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mallorca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Mallorca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis 'Cabeza Dura' Ruiz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Mallorca per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Fabio 'Il Capitano' Flamini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zemir Drvendžija va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luis 'Cabeza Dura' Ruiz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Elpidio Pianu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

SuguTeam

Goles Goles

  • 187 Minuto 63 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del SgT va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Camilo Vallerotondo en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SgT, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Albentosa Taltavull va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Zyad Baddi de SgT va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.