Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuguTeam (799903) - mendruguillos (988708) » 681180049: T67/J8/II

Liga 681180049 Información oficial sobre el partido 681180049 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / II.3 (3406)

SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido 1 - 2 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
0 - 1 Felipe 'Animal' Hiesais (3')
Ramón Guillén (4') 1 - 1
1 - 2 Jalal 'Maravilla' Al-Sa'fani (69')
SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido 1 - 2 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido 1 - 1 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,0 % 11,2 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuguTeam

Goles Goles

  • 187 Minuto 4 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del SgT va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Ramón Guillén en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de SgT tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Juan Gallinal ho va intentar al minut 19 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Baudilio Naarro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zyad Baddi de SgT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

mendruguillos

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): En Felipe 'Animal' Hiesais va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Jalal 'Maravilla' Al-Sa'fani donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Miguel Arango, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sung-Ho 'el Chino' Jung no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Erickson Enrrique 'Doble R' Solís, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Sung-Ho 'el Chino' Jung va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 289 Minuto 87 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Darwin Velasco el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rüdiger 'Flavio' Biatossor va fer una magnífica centrada, però la rematada de Fausto 'Toto' Totaro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthew 'Matías' Ngueukam de mendruguillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.