Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eras71 (1371331) - Eliansito FC (312710) » 681179956: T67/J13/II

Liga 681179956 Información oficial sobre el partido 681179956 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / II.1 (3404)

Eras71 Alineación oficial del equipo 'Eras71' en el partido 1 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Reinaldo 'La Flor' Abona (40') 1 - 0
Eras71 Alineación oficial del equipo 'Eras71' en el partido 1 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eras71 Alineación oficial del equipo 'Eras71' en el partido 3 - 0 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eras71

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Eras71 contenien la respiració mentre en Reinaldo 'La Flor' Abona s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Ádám 'Cañonero' Rubin gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Oliver Speckner va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nikola Mrla va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Oliver Speckner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Eras71 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reinaldo 'La Flor' Abona va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oliver Speckner.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ádám 'Cañonero' Rubin va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Rewat 'Káiser' Jiarawanon es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oliver Speckner al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ádám 'Cañonero' Rubin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Guillermo 'Jamón' Serrano de Eras71 gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ádám 'Cañonero' Rubin, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Eliansito FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Eliansito va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Jaroslav Joura va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Eliansito van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogdan Cozi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Frederic Goethijn va servir per deixar enrere el gegant Rewat 'Káiser' Jiarawanon al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bogdan Cozi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mirko Sahla rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Eliansito sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bogdan Cozi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.