Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 680320012

Amistoso (Int.) 680320012 Información oficial sobre el partido 680320012 en Hattrick

23.08.2021 00:45:00

Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido 0 - 7 DRB Team Alineación oficial del equipo 'DRB Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido 0 - 7 DRB Team Alineación oficial del equipo 'DRB Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo nacional del Perú

DRB Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gigi Pizzirusso va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, un xut de Manuel Parissi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Viktor Voborný va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Parissi va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gigi Pizzirusso va augmentar l'avantatge de Team a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raphaël Hasse de Team l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 50 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Sevastian Aruştei va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 0 - 6 per a Team.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Team l'avantatge per 0 - 7. Wiesław Rejdukowski en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Viktor Voborný al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Mahyar Shimi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Team va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mahyar Shimi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Wiesław Rejdukowski es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Parissi de Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.