Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Packets F.C. (1367128) - Bilbotarrak (123165) » 680235146: T67/R1

Copa 680235146 Información oficial sobre el partido 680235146 en Hattrick

25.08.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 1

Superatm Alineación oficial del equipo 'Superatm' en el partido 0 - 5 Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Superatm Alineación oficial del equipo 'Superatm' en el partido 0 - 8 Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superatm

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Superatm va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Manel Omeya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jesús Ramos-Argüelles va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Enrique Tello, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Ramos-Argüelles es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bilbotarrak

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Jakob Erman donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En José Cabriales va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): 辜 (Gu) 仁林 (Renlin) va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, David Furundarena va augmentar l'avantatge de Bilbotarrak a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): José Cabriales va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 5 per a Bilbotarrak.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en David Furundarena al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Javier González de la Aleja va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Feliks Chwiałkowski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hunter Mccormick va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Furundarena després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Pérez Camacho va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adriano Alves de Bilbotarrak es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stein Remøy de Bilbotarrak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikos Rossidis de Bilbotarrak es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.