Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679763516

Amistoso (Int.) 679763516 Información oficial sobre el partido 679763516 en Hattrick

27.07.2021 18:30:00

Triton SC Alineación oficial del equipo 'Triton SC' en el partido 0 - 3 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triton SC Alineación oficial del equipo 'Triton SC' en el partido 1 - 2 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triton SC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Triton va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Andi Gosdschick va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Peter Jakubowski de Triton va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de AIMARTXO va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jaime Cano, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alberto Vázquez va augmentar l'avantatge de AIMARTXO a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, AIMARTXO va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marzal Aguas.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): El AIMARTXO va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco Haya la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Christian Spielberg va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alberto Vázquez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alberto Legobien va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Vázquez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alberto Legobien havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Vázquez de AIMARTXO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdelkarim Ouzzif es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.