Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679740590

Amistoso (Int., RC) 679740590 Información oficial sobre el partido 679740590 en Hattrick

28.07.2021 12:25:00

UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido 3 - 1 KKS Kibolski Klub Sportowy Alineación oficial del equipo 'KKS Kibolski Klub Sportowy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido 4 - 0 KKS Kibolski Klub Sportowy Alineación oficial del equipo 'KKS Kibolski Klub Sportowy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Barça

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Nicola Emmanuele, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Barça es posava per davant!
  • 133 Minuto 4 (Gol por la derecha): Barça va aconseguir el 2 - 0 quan Vladimir Iliev va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Arsalan Fakhr Razi de Barça va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 33 (Ocasión de penalti): En Sergio Viana Infante va llançar un penal al minut 33. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mateus Vieira, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Igor Real Figueroa per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Igor Żebrak va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

KKS Kibolski Klub Sportowy

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cecylian Skała la va rematar Stoisław Kaziów amb una magnífica volea que va fer pujar per a KibolskiKS el 2 - 1.