Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679718825

Amistoso (Int., RC) 679718825 Información oficial sobre el partido 679718825 en Hattrick

28.07.2021 20:00:00

Karbunkel BK Alineación oficial del equipo 'Karbunkel BK' en el partido 0 - 5 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Karbunkel BK Alineación oficial del equipo 'Karbunkel BK' en el partido 0 - 6 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karbunkel BK

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Joaquim Ezequiel Domingos Vieira va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Franck Skovenborg, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Lagerdahl de Karbunkel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Hermes Cervela va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 37. 0 - 1 per a Tropikal.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mauduit Garcés de Marcilla de Tropikal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tropikal augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arturo Villanova es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Tropikal l'avantatge per 0 - 4. Perico 'Pepiñako' Moscoso en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Tropikal va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Chulián Gómez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Irala que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jordi 'El català' Escuder va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Hermes Cervela, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hermes Cervela es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Karbunkel. La jugada d'estratègia del Tropikal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mauduit Garcés de Marcilla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.