Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679713480

Amistoso (Int.) 679713480 Información oficial sobre el partido 679713480 en Hattrick

27.07.2021 19:15:00

Zooticoni Alineación oficial del equipo 'Zooticoni' en el partido 0 - 4 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zooticoni Alineación oficial del equipo 'Zooticoni' en el partido 0 - 6 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zooticoni

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Morteza Dinmohammadi va fer al minut 48 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Giuliano Iazzetta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zooticoni a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ragnar Sunesson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Cristian-Sorin Cuţăr donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Armiche Labraña Peña va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Armiche Labraña Peña va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Armiche Labraña Peña, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Leckwith va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrico Calamandrei va desviar el xut final de Luis Alberto Cabrales després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Mariano Rodríguez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Manuel Cana Galindo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrico Calamandrei, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Javier Huerta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Leckwith va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Cana Galindo.