Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679661290

Amistoso (Int., RC) 679661290 Información oficial sobre el partido 679661290 en Hattrick

21.07.2021 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 1 - 0 Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 2 - 0 Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico las rosas S.A.D

Goles Goles

 • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Filomonio Graña, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jordi Toscas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però 冯 (Feng) 淮良 (Huailiang) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
 • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Torsten Behal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
 • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paco Coca de Atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
 • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Filomonio Graña va rematar alt.
 • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Roldán Calvo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Harry Wooden va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roldán Calvo de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filomonio Graña de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fc Barza Glaze

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Abhay Goradia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pancrazio Polvani.