Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679657879

Amistoso (Int., RC) 679657879 Información oficial sobre el partido 679657879 en Hattrick

21.07.2021 13:00:00

fcantwerp Alineación oficial del equipo 'fcantwerp' en el partido 3 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fcantwerp Alineación oficial del equipo 'fcantwerp' en el partido 2 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcantwerp

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. fcantwerp s'avançava en el marcador després que en Jimmy Sunesson xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de fcantwerp pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yaro Verhaert va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): fcantwerp va aconseguir el 3 - 0 quan Rainer Zenith va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): fcantwerp van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Jimmy Sunesson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gregory Bertrand de fcantwerp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tropikal Fruit

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 33 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Quirze Moscardó amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 48 en Adrián Lazo Garcia va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Widmar Ryckbosch va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Chulián Gómez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Tropikal havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Tropikal van seguir progressant per la banda dreta. Adrián Lazo Garcia va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.