Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679641039

Amistoso 679641039 Información oficial sobre el partido 679641039 en Hattrick

21.07.2021 12:05:00

Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 3 - 1 Jeringa C.D Alineación oficial del equipo 'Jeringa C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido 2 - 0 Jeringa C.D Alineación oficial del equipo 'Jeringa C.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legazpi

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jaša Šmit sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Baltasar Urzáiz Diez que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 134 Minuto 9 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Legazpi i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 9 minuts de joc. Mentre en Jaša Šmit el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Legazpi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio Laguda des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Zarpas Salas va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Laguda de Legazpi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Jeringa C.D

Goles Goles

  • 186 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Jeri`s va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Harrison Nyoni rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Jeri`s van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis García de Racillo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 82 minuts, el Jeri`s va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jeri`s va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Harrison Nyoni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Jorge Robles de Jeri`s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Bohórquez de Jeri`s va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Modesto Granero de Jeri`s es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis García de Racillo de Jeri`s es va guanyar la targeta groga merescudament.