Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679640203

Amistoso (Int., RC) 679640203 Información oficial sobre el partido 679640203 en Hattrick

21.07.2021 12:25:00

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 3 - 5 les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 0 les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Philipp Alexander Cannstatt va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 65 de joc. Claudiu Teodorescu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Fermat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Samuele Costamagna anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Snow_Kids.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alejandro Fermat de Snow_Kids, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mickaël Sabatier en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Snow_Kids, Ladislav Brázdil, col·locà la pilota just a les mans d'en Mickaël Sabatier. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Snow_Kids Izukaitz Argaña va intentar enganyar Mickaël Sabatier amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.

les solognots

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): solognots va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jean-Nicolas Robin la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): solognots van sortir al contraatac al minut 22, però Paul-Antoine Coiffier va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Olivier Perdereau va ridiculitzar a en Samuele Costamagna amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de solognots, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Paul-Antoine Coiffier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): solognots van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 100, però David Demestre va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): David Demestre de solognots va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Juan Luis Miguel Marín s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de solognots Loïc Ollivier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Luis Miguel Marín es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de solognots, Paul-Antoine Coiffier, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Valère Digonnet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.