Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679637141

Amistoso (Int.) 679637141 Información oficial sobre el partido 679637141 en Hattrick

21.07.2021 10:00:00

F.C. Tunetul Alineación oficial del equipo 'F.C. Tunetul' en el partido 2 - 2 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Tunetul Alineación oficial del equipo 'F.C. Tunetul' en el partido 4 - 0 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
Tiene mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Tunetul

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Tunetul per la dreta va donar com a resultat un gol de Dario Antonio Cuglietta al minut 55 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Melchor Griguol va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Cristi Cantoreanu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan Faas de Vogt des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Mihai Tuţă va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Among Sardoma de Tunetul va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Joaquín Tarín arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Among Sardoma de Tunetul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Balompédica Valentina

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Valentina es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Paco Udaeta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Valentina va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 25, quan Rubén Puig, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andrés Coca va ridiculitzar a en Among Sardoma amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Sanz Escribano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.