Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679636865

Amistoso (Int., RC) 679636865 Información oficial sobre el partido 679636865 en Hattrick

21.07.2021 12:25:00

Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 1 - 0 raging bulls k Alineación oficial del equipo 'raging bulls k' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 2 - 0 raging bulls k Alineación oficial del equipo 'raging bulls k' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sólo se vive una vez

Goles Goles

  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del r b. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Silviu Puşa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vividores es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 107.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Vividores es va veure beneficiat per la polèmica al minut 81, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Pål Sætre va relliscar al moment de fer el xut i el porter Çağrı Göktöre no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silviu Puşa de Vividores es va guanyar la targeta groga merescudament.

raging bulls k

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip r b Kornel Kadravý quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adrià Sentias l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de r b van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bence Nádler va sortir desviat a la dreta de la porteria.