Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679631050

Amistoso (Int.) 679631050 Información oficial sobre el partido 679631050 en Hattrick

21.07.2021 12:30:00

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 0 - 5 Dynamo Fietsbel Alineación oficial del equipo 'Dynamo Fietsbel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 3 - 1 Dynamo Fietsbel Alineación oficial del equipo 'Dynamo Fietsbel' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Agustín Pérez del Llops ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Soriano Pineda va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Llops va estar a punt d'arribar en un córner. En Jesús Espín va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Espín va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Sergio Bango va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Llops va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Julio Iturrioz va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Eersel Barbosa i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Llops, però el xut de Agustín Pérez va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mariano Jiménez Rota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Pérez de Llops la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dynamo Fietsbel

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arsenio Chauriye es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Arsenio Chauriye va augmentar l'avantatge de Fietsbel a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Peter-Jan Barnas de Fietsbel va fer un bon esprint per escapar-se de Mariano Jiménez Rota i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joseph Duflon de Fietsbel l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 61 de partit.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Dimitri Morais va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Peter-Jan van Ree de Fietsbel va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.