Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679631038

Amistoso (Int., RC) 679631038 Información oficial sobre el partido 679631038 en Hattrick

21.07.2021 12:25:00

FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 0 - 8 Bratislavske patkane Alineación oficial del equipo 'Bratislavske patkane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 0 - 8 Bratislavske patkane Alineación oficial del equipo 'Bratislavske patkane' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bostjalona

Bratislavske patkane

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alfréd Strapko va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14, un xut de Alfréd Strapko des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al 21 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bratislavske augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Maroš Bulvas es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Edbert Kudlik de Bratislavske l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 59 de partit.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): János Belvon de Bratislavske va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Bratislavske va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Edbert Kudlik.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Bratislavske va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Vratko Faga va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Adem Uluğ, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Iván Zahonero va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alfréd Strapko que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Edbert Kudlik va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Ganogald va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maroš Bulvas.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Maroš Bulvas de Bratislavske es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 67.