Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679627242

Amistoso (Int., RC) 679627242 Información oficial sobre el partido 679627242 en Hattrick

21.07.2021 12:25:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 1 - 2 WA OWS Alineación oficial del equipo 'WA OWS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 0 WA OWS Alineación oficial del equipo 'WA OWS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de mandriles. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alfredo Gaviria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Biondani de mandriles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

WA OWS

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marco Carago de OWS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Passats 77 minuts de partit, OWS es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Simão José es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerardo Ferreira Coelho, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OWS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en André Varão va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Gerardo Ferreira Coelho de OWS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.