Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679604080

Amistoso (Int., RC) 679604080 Información oficial sobre el partido 679604080 en Hattrick

13.07.2021 18:25:00

Besiktas Nettetal Alineación oficial del equipo 'Besiktas Nettetal' en el partido 5 - 0 UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Besiktas Nettetal Alineación oficial del equipo 'Besiktas Nettetal' en el partido 3 - 0 UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido
Tiene suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Besiktas Nettetal

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Besiktas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 22, quan Elodio Pretot va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47 en Elodio Pretot va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Besiktas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mirko Starn des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Besiktas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Benjamí Puigsallosas va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Besiktas va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Janik De Coster, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bassem Hamza va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Gian Carlo Nosatti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Jaume Sallés va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Elodio Pretot gairebé va marcar per a Besiktas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Elodio Pretot es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Janik De Coster de Besiktas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UD Al-Andalus