Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679576046

Amistoso (Int.) 679576046 Información oficial sobre el partido 679576046 en Hattrick

14.07.2021 12:30:00

Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido 7 - 1 Eintracht Holsterhausen Alineación oficial del equipo 'Eintracht Holsterhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido 8 - 0 Eintracht Holsterhausen Alineación oficial del equipo 'Eintracht Holsterhausen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pifarrer F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Diego Goitia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pifarrer se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vitoriano Arines ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pifarrer es posava per davant 2 a 1.
  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Diego Goitia de Pifarrer va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 1.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Pifarrer va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Cociña, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Diego Goitia de Pifarrer va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Raúl Morales va incrementar l'avantatge de Pifarrer amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Pifarrer va aconseguir el 7 - 1 quan Ricard Monràs va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Cociña va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Juan García Carrión va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Rubén Cociña es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Cacos.

Eintracht Holsterhausen

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Arian Connor Hüging de Holsterhausen marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Evert-Jan Breij de Holsterhausen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.