Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679575098

Amistoso (Int., RC) 679575098 Información oficial sobre el partido 679575098 en Hattrick

14.07.2021 12:25:00

AGUILON Alineación oficial del equipo 'AGUILON' en el partido 9 - 0 Turbo Dim Alineación oficial del equipo 'Turbo Dim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AGUILON Alineación oficial del equipo 'AGUILON' en el partido 8 - 0 Turbo Dim Alineación oficial del equipo 'Turbo Dim' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AGUILON

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): AGN prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Alessandro Cordone va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AGN van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alexander Demyanenko va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luizinho Soares es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 0 s'ha de veure repetit: en Alessandro Cordone de AGN va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alexander Demyanenko, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Karel Glaser va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AGN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luizinho Soares progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de AGN a 7 - 0. Hans Zebisch va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): AGN va augmentar la diferència quan Alessandro Cordone no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luizinho Soares, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 9 - 0 per a AGN.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Karel Glaser va sorprendre Giancarlo Borsci amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jerry Claesson va ser clau en la jugada d'atac de AGN al minut 58, quan ell mateix va fer una passada brutal a Karel Glaser, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El AGN ho intentava per la dreta per mitjà de Karel Glaser, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Turbo Dim

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Bohdan Lysogir de Turbo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.