Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679569492

Amistoso (Int., RC) 679569492 Información oficial sobre el partido 679569492 en Hattrick

13.07.2021 19:20:00

Atletico Bianco e Rosso Alineación oficial del equipo 'Atletico Bianco e Rosso' en el partido 1 - 4 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Bianco e Rosso Alineación oficial del equipo 'Atletico Bianco e Rosso' en el partido 0 - 4 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Bianco e Rosso

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Mauro Schroeder va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Atletico i marcant el 1 - 4.

Deportiva

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cedrik Bötsch es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Judson Hiebert, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Deportiva, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yacoub Dlimi va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Roberto Bellver de Deportiva va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yacoub Dlimi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Xicu Valdeliso va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Avel·lí Morell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giuseppe Cannata, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 51 per Yacoub Dlimi va anar a parar a la creueta.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Yacoub Dlimi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Cedrik Bötsch va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.