Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679539209

Amistoso (Int.) 679539209 Información oficial sobre el partido 679539209 en Hattrick

14.07.2021 08:00:00

şatkişebspor Alineación oficial del equipo 'şatkişebspor' en el partido 2 - 8 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
şatkişebspor Alineación oficial del equipo 'şatkişebspor' en el partido 0 - 8 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

şatkişebspor

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Sinan Yavaş va donar a şatkişebspor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Yıldıray Mümin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de şatkişebspor.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Cristian-Sorin Cuţăr va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 9 de joc. Mariano Rodríguez es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Javier Huerta va acabar en una passada genial cap al jugador de Leckwith Ramón Alcolea, que va marcar el 2 - 2.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Amir Abd El Rahman de Leckwith va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Leckwith va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pablo Fariñas, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Ramón Alcolea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 2 - 5 per a Leckwith.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el Leckwith va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cristian-Sorin Cuţăr, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 6.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Àlex Codinas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 7 per als visitants.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mariano Rodríguez, que va ser qui va marcar 2 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Javier Huerta va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Daniel Cabeza quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ünal Reis, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Amir Abd El Rahman de Leckwith va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristian-Sorin Cuţăr de Leckwith es va guanyar la targeta groga merescudament.