Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679538643

Amistoso (Int., RC) 679538643 Información oficial sobre el partido 679538643 en Hattrick

14.07.2021 12:25:00

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 5 - 2 Cysiaki Ogóraki Alineación oficial del equipo 'Cysiaki Ogóraki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 5 - 0 Cysiaki Ogóraki Alineación oficial del equipo 'Cysiaki Ogóraki' en el partido
Tiene un resultado normal 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Meshitos va ser Bruno Urenda.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar 蔡 (Cai) 項英 (Xiangying), que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Meshitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Meshitos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aristides Sousa Rodrigues va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bruno Urenda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Meshitos va aconseguir el 5 - 2 quan Alan Ellul Bonici va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Dmitriy Zanazanyan de Meshitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alan Ellul Bonici de Meshitos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cysiaki Ogóraki

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Vincent Angersbach de Cysiaki va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Cysiaki van mostrar una bona compenetració quan al minut 55 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Diego Palomino va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitris Katsantonis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sveinn Hansen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emil Wardziak de Cysiaki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.