Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679532970

Amistoso 679532970 Información oficial sobre el partido 679532970 en Hattrick

07.07.2021 12:05:00

Porgitos FC Alineación oficial del equipo 'Porgitos FC' en el partido 0 - 2 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Porgitos FC Alineación oficial del equipo 'Porgitos FC' en el partido 1 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porgitos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Porgitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Benny van Hanegem va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Buenaventura Calabaza de Porgitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, Ignasi Garrigós va pentinar un córner cap al segon pal que Abdelkarim Ouzzif va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el AIMARTXO va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco Haya aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AIMARTXO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abdelkarim Ouzzif, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): AIMARTXO van sortir al contraatac al minut 58, però Javier Sáenz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Javier Sáenz va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Haya, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.